Club van het jaar

Geplaatst op 03-09-2016 door Beer Heitinga

Tijdens de ALV werden we verrast door Jeroen Schuil, voorzitter van de SGS, die ons liet weten dat sv Hoogland is uitgeroepen tot de beste schaakclub van de provincie Utrecht van het seizoen 20/15- 2016! Zie verder:

http://destadamersfoort.nl/deel-je-nieuws-artikel/schaakvereniging-hoogland-club-van-het-jaar-161189

 

P1070311

Schaakvereniging Hoogland club van het jaar
01-09-2016, 09:50 |
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag werd Schaakvereniging Hoogland verrast met de prijs “Club van het jaar” van de Sticht-Gooische Schaakbond, waarbij meer dan 50 verenigingen in de provincie Utrecht zijn aangesloten.

Voorzitter Pieter Quelle nam de fraaie trofee met trots in ontvangst van SGS-voorzitter Jeroen Schuil. SV Hoogland werd onder meer geroemd om de in de regio al jaren florerende jeugdafdeling en om het al jarenlang organiseren van de schoolschaakkampioenschappen van Amersfoort en van de provincie Utrecht. Daarnaast zit de club nog steeds in de lift gezien een groeiend ledenaantal en de voor de club unieke behaalde kampioenschappen afgelopen seizoen van het 1e en 2e achttal.

  • Agenda jeugd

    05 dec
    5 dec 23