Grote opkomst lentetoernooi 2022

Geplaatst op 03-05-2022 door Maus Beurkens

We mochten maar liefst 51 deelnemers verwelkomen op het lentetoernooi 2022. Grote successen werden behaald en partijen nipt verloren. Na een avond vol schaakplezier kwamen de volgende winnaars naar boven drijven:

Bij de jeugd, met 4 uit 5 is bovenaan geëindigd: Sky Gritters Doublet. Op een gedeelde tweede plaats met 3,5 uit 5: Jennie Das, Mees Veltkamp en Felix Heeres.

Bij de ouders was Peter Das, tevens met 3,5 uit 5 koploper, al gaan er geruchten de ronde dat Peter weleens bij een club geschaakt heeft… Luc Bosch was tweede met 3 uit 5 en op een gedeelde derde plaats waren geëindigd Mario Konst en Marco Kruik met 2,5 uit 5.

Bij de top van de leden van Schaakvereniging Hoogland was het tot de laatste ronde spannend. Uiteindelijk was er een gedeelde eerste plaats voor Stefan Paternotte, Niels Dol en Chris Kooijman met alle drie 4,5 uit 5 punten.

sfeerimpressie Lentetoernooi 2022
  • Agenda Junioren

  • Les