COTH 2021

Geplaatst op 26-09-2021 door Wim Velker

Maandag 25 oktober organiseert Hoogland weer het Club OplosToernooi om de GROB, de wisselbeker voor de clubkampioen. Het wordt de derde keer dat deze strijd gestreden gaat worden en die met zekerheid een nieuwe kampioen zal opleveren. Titelverdediger René van Nieuwenhuizen is namelijk geen lid meer – helaas.

Betekent dit dat Gert Reichardt de titel zal terugpakken? Wie weet, debuteert onze sterkste man in het bordschaak, Lucas van Mil wel; hij heeft zijn kracht al in internetoplostoernooien laten zien. Of toont old-hand Jan Snijders zich weer eens van zijn beste kant? Het kan dus een spannend COTH 2021 worden. En daar willen velen bij horen.

Wedstrijdleider Wim Velker heeft weer een aantal fraaie opgaven geselecteerd. Negen om precies te zijn, en je krijgt twee uur de tijd om ze op te lossen. Meld je dus aan op wimvelker@hotmail.com. Dit kan tot en met 23 oktober.