8 februari Simpel Tweezet Online OplosToernooi

Geplaatst op 25-01-2021 door Lars Slofstra

Als gevolg van de Covid-19 pandemie heeft Hoogland al een aantal online oplostoernooien georganiseerd, nu deze niet in de zaal konden plaatsvinden. Onder oplossers is er veel enthousiasme voor deze toernooien ontstaan. Vandaar dat we een volgende gaan organiseren.

Op maandagavond 8 februari wordt het STOOTH 2021 (Simpel Tweezet Online OplosToernooi Hoogland) gehouden, van 20.00 uur tot 22.00 uur. Het ‘Simpel’ slaat op het feit dat alle opgaven tweezetters zijn. Zeven klassieke (‘gewone’) opgaven, een helpmat en een zelfmat. De opgaven zijn zodanig dat dat ook beginnende oplossers een aantal problemen moeten kunnen oplossen. Lijkt het je leuk om dit onderdeel van het schaakspel eens uit te proberen, dan is dit een goede gelegenheid. Meld je aan bij wimvelker@hotmail.com