28 december Kerst-Nieuwjaar OplosToernooi Hoogland

Geplaatst op 21-12-2020 door Lars Slofstra

In de eerste maanden van de pandemie organiseerde Hoogland verschillende online oplostoernooien ter ontspanning van de schakers. Deze toernooien oogsten veel lof van de deelnemers. Nu Nederland opnieuw in lock-down is en de feestdagen op een andere wijze worden ingevuld dan gebruikelijk, organiseren we opnieuw een online oplostoernooi, het KNOTH 2020 (Kerst-Nieuwjaar OplosToernooi Hoogland 2020). Wedstrijdleider en probleemuitzoeker is zoals gebruikelijk Wim Velker.

Zoals altijd bij Hoogland zullen er negen problemen moeten worden opgelost, waarvoor twee uur beschikbaar is. Per probleem vallen er maximaal 5 punten te verdienen. We houden dit toernooi op maandag 28 december van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je meedoen, meld je dan aan op wimvelker@hotmail.com