Zomerschaak bij De Kolkrijst

Geplaatst op 22-06-2020 door Lars Slofstra

Vanaf maandag 29 juni kan er gedurende de zomermaanden tot en met 24 augustus weer geschaakt worden bij café De Kolkrijst, Zevenhuizerstraat 151 in Hoogland.

Aangezien we nog in het coronatijdperk leven en ook onze gastheer zijn maatregelen moet treffen willen we graag weten of er voldoende animo deze zomer voor het schaken bij De Kolkrijst is. Vorig jaar viel het wat tegen, dit in tegenstelling tot de jaren ervoor. Het zou leuk zijn als er weer voldoende belangstelling zou zijn. Daarom willen we graag dat de geïnteresseerde zomerschakers, die denken dat ze zeker één of meerdere avonden komen schaken, dit z.s.m. telefonisch bij Beer (06-40428938) of bij Tom (033-8886405) willen aangeven. In elk geval voor maandag 29 juni.

En nog een verzoek. Mocht je op een maandag graag willen schaken, meld dit van tevoren telefonisch bij Beer of Tom. Dan kunnen wij doorgeven aan de Kolkrijst hoeveel schakers er die avond aanwezig zijn.