2e TOTH

Geplaatst op 05-10-2019 door Pieter Quelle

Maandag 14 oktober organiseert sv Hoogland het tweede TOTH: Team OplosToernooi Hoogland. Twee teams van Hoogland nemen het daarbij op tegen twee teams van andere clubs. Opnieuw uitgenodigd is een drietal van Leusden, dat bij het eerste TOTH een goede indruk achterliet en de tweede plaats veroverde.
Nieuw is het team van het Schaakgenootschap Amersfoort, dat onder leiding van haar voorzitter Jeroen Schuil ongetwijfeld een gooi wil gaan doen naar de eerste plek. Daarbij zullen zij wel het topteam van Hoogland I moeten verslaan dat toch wel als de favoriet voor de eerste plaats kan worden aangemerkt. Maar de koning heeft een kruis en kan heel raar lopen, zeker bij het probleemschaak!
Het tweede team van Hoogland, vorig jaar laatste, zal hem stevig moeten opzetten om die plaats dit jaar te ontlopen. Misschien kan gastspeler Lars Slofstra daartoe inspireren.

De teams zijn als volgt samengesteld.

SG Amersfoort: Jeroen Schuil, Ron Flohr, Dennis Flohr
Leusden: Berry Beijer, Jaap van Tuyll, Willem Gruenbauer
Hoogland I: René van Nieuwenhuizen, Gert Reichardt, Stephan Paternotte
Hoogland II: Jan Snijders, Hans Oosterhout, Lars Slofstra (gastspeler)

Wedstrijdleider is Wim Velker (ik dus).

Wim Velker