DSC07243

Hoogland A1 in de krant

Geplaatst op 24-05-2015 door Pieter Quelle

DSC07243DSC07235

Beste Redactie,

Hierbij de foto van de laatste wedstrijd in de jeugdclubcompetitie van de Stichts-Gooise Schaakbond (Utrechtse deel van de landelijke Schaakbond). De laatste wedstrijd werd gespeeld bij En Passant in Bunschoten.

Op de ene foto met de schaakpartijen schaakt links het team van Vegtlust uit Maarssen tegen het team van de Schaakvereniging Hoogland, het A1-team.In het A1-team spelen Florian Wouters (uit Vathorst), Laurens Kool, Jos Schins en Martijn Kool uit Amersfoort. De laatste wedstrijd werd gewonnen met 3-1. De gehele competitiehttp://www.sgsasp.nl/asp/standen.asp?groep=388

Daarmee is het team SV Hoogland A1 kampioen geworden in de categorie AB.

Op de foto staan van links naar rechts: Martijn Kool, Jos Schins, Florian Wouters en Laurens Kool.

Met vriendelijke groeten,

Ton Schillemans,

Jeugdleider van de Schaakvereniging Hoogland.