Weer nederlaag eerste viertal Hoogland

Geplaatst op 04-12-2018

Ook onze tweede wedstrijd in de viertallencompetitie ging nipt verloren. Het eerste kwartet van Hoogland gaf de twee matchpunten mee aan Hoevelaken. Ikzelf was blij met remise. Na twee onnodig geleden nederlagen in de KNSB-competitie en de SGS-beker gaf mij deze remise weer het vertrouwen in mijn spel voor de twee wedstrijden van ons eerste achttal de komende twee weken thuis tegen DBC en En Passant. Jan overklaste zijn tegenstander en maakte met een stuk meer het karwei gedecideerd af. Harm daarentegen rookte een zware pijp tegen Daan van Pel. Daan kwam wat verlaat de speelzaal binnen en met een luid “Goedenavond” schrok iedereen weer voor even wakker. In een tactisch steekspel wist hij onze Harm te overmeesteren. Ik vond het een goede partij van Daan. Wie ook prima speelde was Eduard. Hij kwam een pion voor met veelbelovende stelling. Echter was de tijd zijn grootste vijand en hij ging dan ook jammerlijk door zijn vlag. Zo blijven wij op nul punten staan maar Jan verzekerde mij dat de overwinningen nu gaan komen!

Tom Officier